FAQ


Behöver jag recept?
Om du beställer receptbelagt läkemedel, ja. Var och en av våra avtalade apotek kräver ett giltigt recept som är skrivet av en läkare som är behörig att träna på din bostad. Alla recept måste skrivas på engelska.

Hur mycket medicin kan du ge på en gång?
Våra kontraktade apotek kan dispensera upp till 3 månaders medicinering åt gången. Om påfyllnad fylls på receptet kommer det att lagras på din patientprofil tills du är redo att fylla på oss igen!


Hur länge kommer min order att anlända?

Beställningsorder skickas vanligtvis inom 48 timmar efter mottagandet av ditt recept, ordering och mottagande av betalning. I disken skickas medicin vanligen inom 3 arbetsdagar.

I sällsynta fall kan vissa leveranser ta mer än 3 till 4 dagar för att komma till ditt hem. Detta kan bero på möjliga avbrott med internationella posttjänster eller tullar.

Kan jag avbryta min beställning när den skickas in?

När vi behandlar en påfyllningsorder måste du förstå att din beställning inte kan annulleras när den har skickats in. Du kan avbryta den första påfyllningen av receptet genom att kontakta oss omedelbart och inom 24 timmar efter mottagande av receptet.


Vad är din policy om att skicka flera droger i en order?

Våra kontraktade apotek skickar i allmänhet alla dina läkemedel samtidigt. Om ett föremål i din beställning är försenad av någon anledning kan de dela din beställning och ordna att skicka medicinen vid ett senare tillfälle. Detta kan leda till mer än en avgift på ditt kreditkort. Det totala beloppet överstiger dock inte priset för den ursprungliga beställningen. Vi delar inte din beställning utan ditt samtycke.

Dessutom, om vi köper dina läkemedel från olika avtalade apotek, skickas de separat.

©2018 Sverige Hopp Apotek | Köp medicinering online